mandag den 30. januar 2012

Orange tylskørt med masser af strut - drømmen for en pige!

Den her var så fin på en pige fra Oscars dagpleje besøg i dag. De legede alle sammen i et tylskørt - også drengene og så var vi lige hurtig og få taget nogle billeder af skørterne i brug.


Tylskørtet er den samme DIY som fra her   den eneste forskel er at den er lidt længere og så har den kun en længde tyl i sig. På enderne har jeg klippet en masse små stykker pink tyl i 10x5 og bundet ca. samme sted for neden på hver enkel stykke tyl.

For lidt ekstra strut bandt jeg til sidst lidt tyl på i alm. knuder ved bæltet men da det blev for vildt syede jeg med den længste trådlængde under elastikken i tyllet. Det trækker det lige lidt ned og flækker ikke når den er i brug. Jeg brugte alm. sytråd.
 Den lille knude på hver ende - jeg beklager kvaliteten.. Handsker er for at beskytte hæderne når det nu er billig tyl til alle de her prøve skørts.

 En farvet elastik vil være allerbedst til så klar en farve - det fåes i stofogstil :)Jeg er ret godt tilfreds - den er i hvertfald godkendt herhjemme!

2 kommentarer:

 1. Hej! :) Hvor er det flot! Jeg forstår ikke helt hvad du mener med "For lidt ekstra strut bandt jeg til sidst lidt tyl på i alm. knuder ved bæltet"? Vil nemlig super gerne lave det ekstra 'strut' :)

  Hilsen Linnea

  SvarSlet
 2. Hej Linnea :)
  dejligt du spørger! Jeg synes den blev for flad ved den knude jeg binder med normalt, derfor bandt jeg bare en helt alm. knude oven i, imellem alle knuderne, og bandt en lyserød sløjfe på til sidst. Giver det mening? Dog gør det at den kommer til at strutte meget mere, så da jeg lavede en ny sidste gang - lige her http://vingeraftyl.blogspot.com/2012/04/sa-er-der-sendt-en-ny-give-away-vk-jeg.html#more , så undlod jeg den ekstra normale knude. Jeg er helt sikkert mere til den nyeste, men det kan du jo se hvad du synes :)


  Sig endelig til hvis det ikke var svar nok, så vil jeg forsøge mig igen :)

  SvarSlet