onsdag den 29. februar 2012

Fede lamper - lette at lave

Disse fine lamper så jeg hjemme hos Karen - en veninde som har et meget inspirerende hjem! Jeg fik helt lyst til at tage hjem og høvle reolen ned og male den i en pang farve.. Desværre er den kun 1 1/2 år gammel :) men se lige disse lamper.....!
Det er ligetil - køb et par gamle lampeskærme og pil skærmen af, vask den af og spraymal den så i den ønskede farve. Derefter kam den sættes på ligesom hun har gjort her.

Det er da fint!! :)

3 kommentarer:

 1. Ja. Det ser faktisk slet ikke så dumt ud (jydsk anti-hyperbel)
  Men der rejser sig et lille spørgsmål vedrørende skærmens funktionalitet.
  Implicit i betegnelsen "lampeskærm" ligger, efter min bedste overbevisning, en ret så vigtig information om agregtets funktion, nemlig det at skærme (for et eller andet).
  Man kan sige, at skærmen formår at skærme pæren for vildfarne tallerkener og store armbevægelser generelt, men jeg må dog tilstå, at jeg var af den opfattelse, at lampeskærmens primære funktion var at skærme de øjne, der skal opfange lyset fra pæren inde bagved.
  Lidt efter samme princip, som når fotografen sætter en stor hvid paraply op foran sin kæmpe blitz, så alt lyset ikke rammer ens kønne ansigt i en og samme vinkel, men spredes lidt mere diffust over hele fokusområdet.
  Omend den er køn at beskue, så ville jeg nok få hovedpine, såfremt jeg skulle tilbringe mere end en halv time med denne lampe indenfor mit synsfelt, og da må det siges, at skærmens funktionalitet ville komme til sin ret, idet jeg nok ville blive nødt til at gøre noget drastisk for at slukke for lyset.

  SvarSlet
 2. Hej Wildskud!
  Sikke mange tanker du lige gør dig :)
  Der skal helt sikkert en svag pære i - disse er også en tand for skarpe men passede rigt fint i gangen hvor de hang.

  Men ja Lampeskærm er måske lidt vildledene, men med en svag pære i så den ikke generer øjet så synes jeg godt den kan komme under betegnelsen :)

  God dag til dig!
  Kh Jette

  SvarSlet
 3. Og minus point til Blogger på mobilen for ikke at kunne tilpasse billederne - det bliver rettet senere :)

  SvarSlet