torsdag den 6. september 2012

Tulle for everyone!!!

Der var stor jubel i børnehaven i dag da jeg kom forbi med disse tylskørter med tilhørende hårbånd. Pigerne tog dem i brug med det samme, og jeg tror der skal laves lidt flere til dem da Oscar også under at tage en på. Han er miljø skadet..
Han hev dem op og tog en på med det samme og så fluks ind til drengene og vise den frem. Jeg tror min mand henter dem hjem i morgen (høhø)

Men her er de - der er ribkant i som noget nyt da de er blødere at have på og er mere elastiske på den gode måde :)

God aften derude!
8 kommentarer:

 1. De er super fine!
  Det var også et kæmpe hit, da jeg lavede nogle til vuggestuen ;-)

  SvarSlet
 2. Lige præcis du er min inspiration!!! Jeg husker tydligt dit billede men kunne simpelthen ikke huske hvor det nu var fra :) lige siden da har jeg haft det i tankerne så det var skønt at få det gjort.

  Tak fordi du lige skrev :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare skønne :o)
  Er de meget svære at lave - altså når man ikke er så erfaren i det med at bruge en symaskine?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sidste skørt kræver ingen symaskine, kun lige hvis det skal gå hurtigt med at sy elastikken sammen, de andre er relativt lette at gå til. Jeg har rynket et skørt og sat det på en ribkant og kan du det så er det jo lige til. Ellers er det let at lære :)
   Den anden med flere farver er meget nem gå til men kunne godt bruge en udvidelse i design. Det var lige en hurtig ide :)

   Slet
 4. Super ide - og hvor er de altså bare skønne:-)

  SvarSlet
 5. hvor er de bare fine, og hvor er det fedt at du lige smed en stak af i børnehaven til prinsesserne og de prinser der ikke kan modstå dem

  SvarSlet
 6. Tak for det :) Det var også super dejligt at have nogen at lave dem til og røve hårbånd af osv. De er ikke perfekte lavet men børnene er jo ligeglade :)

  SvarSlet