tirsdag den 30. oktober 2012

En ny verden har åbnet sig - krympeplast!!

Jeg er ovenud lykkelig over at jeg har fundet krympeplast på hylderne i panduro og det er da bare alt alt for nemt at lave smykker også! Jeg købte ørestikker samme sted, sekund lim og blev inspireret i pieces - easy easy!

Men her er lige lidt billeder, de trekanter der kom til overs når jeg klippede ja de blev da også lige til øreringe! Det er altså smart!!


God aften :-)


8 kommentarer:

 1. Wauw Jette!!! Smukt smukt, det er jeg simpelthen nødt til at prøve også!!!:) de er smukke og du er smuk:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er bare nemt også!! Jeg er så glad for at have opdage det!! Knus

   Slet
 2. Ej en god ide Jette!! Jeg var lige i panduro den anden dag men glemte at købe det... Ville have lavet nøgleringe med Aske men din ide er soo much better;)!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aske og krympeplast lyder nu også som en god ide!! :-)

   Slet
 3. Du er simpelthen så smuk, Jette!:-) og det lyder helt enkelt med det krympeplast? Jeg må da lige undersøge om der ligger en panduro i Esbjerg:) Barsel er jo en skøn ting, for så har man tid til den slags:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sus! :-) ikke dårligt med komplimenter som falder på et tørt sted :-) du kan købe det en anelse billigere på eBay faktisk!! Og ja barsel er skønt, men det kan nu også være lidt hårdt synes jeg:-)

   Slet
 4. Ja så bliver jeg også nødt til at investere i krympeplast. Og jeg har endnu ikke prøvet at lave en af de fine tyl-skørter. Min to do liste af kreative ting bliver længere og længere takket være dig :-)

  SvarSlet
 5. Haha!! Sådan, det er bare at starte så ører det af sig selv! :-) fedt du kan blive inspireret :-)

  SvarSlet