torsdag den 8. december 2011

Velkommen

Velkommen til den spæde start.
Jeg har været i fuld gang med en masse kreative projekter både på symaskinen og i køkkenet og jeg vil snarest få lagt billeder og instruktioner ind. Så opskrifter på tylskørter, yndlings slik, fantastiske boller som aldrig fejler og meget mere vil snarest rulle ind på skærmen.

Bliv hængende, og smid gerne en besked hvis der er spørgsmål :)

4 kommentarer:

 1. Hej Jette!!
  Spænende med din nye blog... Er dog ikke selv så kreativ, så det kan være du kan inspirere lidt! Har netop forsøgt mig med at sy min første emami kjole - ikke gået helt godt! Du kunne evnetuelt lave en syvejledning skåret ud i pap!! :) Glæder mig til at følge med på din blog... :)
  Mvh Rikke Hundal

  SvarSlet
 2. Hej Rikke - ej hvor hyggeligt :)
  Altså min emami kjole den første gang gik fuldstændigt galt. Men nu har jeg efterhånden lavet en 20 stykker, så mon ikke jeg kan lave en tutorial om det i pap...!

  Jeg vil prøve - måske først i tegning og så må kjolen komme senere, jeg kender ikke lige nogen som mangler en kjole.

  Men tak for ideen :)
  Kh Jette

  SvarSlet
 3. Hej Jette!

  Fedt du bare har styr på det nu! Har netop forsøgt mig og den var egentlig ok, men så ville jeg lige rette lidt på den og så gik det hel galt - så er mest frisk på at starte forfra nu! :) Og nu har jeg jo så en ny og god tutorial til formålet! :)

  Hvis du sælger kjolerne, så kunne det da godt ske jeg manglede en... :)

  Super fedt at du kunne bruge idéen - er sikker på den falder i god jord!

  Jeg blogger forøvrigt også... Synes det er verdens bedste overspringshandling! :) Og super hyggeligt du nu også er med på vognen! Hvis du har lyst kan du tjekke den ud på www.rikkes-makeup.blogspot.com

  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Hej Rikke :)
  Jeg har set din blog op til flere gange :) Den er vildt flot, hvor er du talentfuld! Hvor har du lært alle de teknikker?

  Jeg kan ikke skrive på din blog, har forsøgt mig flere gange, men da jeg ikke kan vælge Web/navn som afsender så vil den ikke godkende mig.

  Mht. Emamién så kan vi godt finde ud af noget. Jeg er lige lidt overbooket lige nu, men regner med at få styr på det i denne uge. Så sig bare til :)

  Kh Jette

  SvarSlet