lørdag den 10. december 2011

Taske til Pixi bøger - DIY

Ja jeg faldt over disse tasker fra Brumbleberris som har en masse sjove ideer. Tasken er rigtig fin og hvis man lige koncentrerer sig, så er det rigtigt nemt og går hurtigt!

Jeg derimod skulle lige ødelægge den første som altid da jeg har et eller andet imod at sætte nåle i. Det er jeg for sjusket til, det skal gå hurtigt :)Jeg holdte mig fra velvro lukningen da det der med at holde tungen lige i munden, er for meget at bede om for mig - så jeg fandt nogle andre lukninger. Dog fandt jeg ud af til sidst at velcroen så nemt som ingenting kunne sættes på lommerne, så det er nok at foretrække til de små fingre!

En tutorial til bøgerne finder du her og så har jeg lige tiløjet mine egne billeder og andre tiltag, da min dejlige mor lige skulle vise mig lidt tricks :)

 Mine sider er sådan ca. det samme som brombleberries men nogle gange går det lidt hurtigt. Ca. 27 cm i længden, og 20 cm til de små.

 De små foldes og stryges - det gør det hele jo egentligt - altså stryges. Derefter syer jeg dem bare direkte på.
 Jeg valgte at sætte bånd på som så kan bindes.

 Som i kan se har jeg valgt at lægge kanten op ( det lærte min moder mig) ved hver bund. Så er det nemmere at folde den om og sy sammen.
 Læg forsiden med vrangen opad
 Efterlad bunden åben, det er i øvrigt den kan du har bukket op som skal syes.
 Når bunden er syet sammen, fik jeg igen et moderligt råd, om at give den en stikling hele vejen rundt så den får lidt kant.

 Her med Velcro - det er altså let!De sidste her er de første jeg lavede, de er med bånd og så lige et par perler på. Jeg har lavet en bue så man kan lukke den og have vægt i så den ikke hopper igen.

God fornøjelse :)

2 kommentarer:

  1. hvor er de søde :)

    SvarSlet
  2. Ja ikk, de skulle også lige prøves! Dem der skal der nok blive lavet en del af :)

    SvarSlet