torsdag den 9. august 2012

Små ideer stor glæde! Bukser med sløjfe bagpå.

Jeg får som tidligere sagt syet lidt bukser og disse var en ide jeg har gået og tænkt over og jeg er bare vild med resultatet. De næste par får et bredere bånd til at binde sløjfe men jeg synes sagtens dette kan gå. Under tøj til store og små DIY - finder du en DIY til bukser, og vil du have bånd i siden og vil have en DIY til det så lad mig vide det, så laver jeg en :)

Stoffet er fra panduro - utroligt lækkert kvalitetsstof til 120,- pr meter men jegfik 70 % på flere udvalgte stoffer og blev lige 250,- fattigere og meget stof rigere. Jeg elsker udsalg!

Nå men lad os skippe snakken og gå direkte til bukserne...!


Det var det - kan i nu have en dejlig dejlig weekend! 6 kommentarer:

 1. Ej hvor er de dog fine!!!!

  Du må holde op med at lægge alt det fine pige tøj/udstyr på...det ender med at Lille A bliver puttet i noget af det;-) (og det vil hans far nok være ked af...!)

  SvarSlet
 2. Ej tak hvor er du sød! :) Jeg må indrømme at jeg også synes det er lidt sjovt at sy fint tøj til Livs på trods af hun ikke skal blive en lille dukke/ prinsesse. Men de her bukser jeg laver er faktisk til salg for tiden, så Liva må vente :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine, sikke en god ide med sløjfen! Må jeg lade mig inspirere og lave noget lignende på en kjole? Jeg skal nok linke til dig, skønne dame :-)

  SvarSlet
 4. Ja da!! Skønt at lille jeg kan inspirere dig g andre :) yay :)
  Glæder mig til at se endnu en skøn kreation på din hjemmeside!!

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn idé! Det ser super sødt ud:)

  SvarSlet
 6. Tak - og så er det jo bare en lille ting som gør det :) skønt!

  SvarSlet