Først lavede jeg en kransekage dej: fra Metteblomsterberg
350 g. Marcipan - rives meget fint
75 g æggehvide
150 g sukker - piskes hvidt med æg og pisk så marcipan i
Eller gør som jeg ved travlhed og hæld det hele i en foodprocessor og hak rundt :-)
Lav små runde kransekage bunde og bag dem i 10-11 min ved 170 grader.
Når de kommer ud så har du hakket 50 g mørk chokolade som du lægger oven på og smører ud når det er smeltet.
Vanillecremen til denne brugte jeg:
1 mascarpone - blandet med en vanillestang og 2 spsk. Sukker
1.5 dl fløde
2 dl vanillecreme
Vanillecremen står på køl og bliver stiv, imens pisker du fløden stiv og blander mascarponen med vanillen og sukker. Til sidst pisker du alle tre dele sammen og hælder i en pose med tylle.
Dekorer med små fine swirls og anret med skåret bær, og drys chokolade udover. :-)
Årh Jette de ser gode ud. :-) Hyggeligt at du er tilbage på bloggen, glæder mig til at se hvad du kommer op med af spændende og lækre ting. :-)
SvarSletHvor hyggeligt at se dig herinde Johanne :-) Tak for din søde besked, jeg håber gejsten forbliver denne gang, sjovt er det i hvert fald :-)
SvarSletKh Jette