mandag den 28. maj 2012

Lækker Chokoladekage med frugtskum

Denne kage er altid et hit, lækker svampet og fyldt med kraftig smag af chokolade. Fyldet ovenpå er med til gøre kagen til  en af mine favoritter.
Opskriften er som følger:

onsdag den 23. maj 2012

Malerier til stuen

Jeg har manglet nogle billeder til stuen, og normalt tegner jeg maler jeg med akrylmaling men denne gang tegnede jeg med nogle specielle maling penne fra panduro. Det er nemt og giver en fint og glat resultat.


mandag den 21. maj 2012

Uglepude - lav din egen billige udgave

Der er så mange fine puder med ugler, hjorte, bambier osv. ude i butikkerne, men de koster en bondegård! Så jeg gik i gang med at lave min egen uglepude, inspirationen kom fra en ugle pude - denne HER, og det tænkte jeg at det kunne man  da selv lave.



fredag den 18. maj 2012

Nemme puder alle kan finde ud af

- vil jeg vove at påstå :)
De her puder har jeg fra denne skønne blog Nykjæer klostergård, kan du køre en symaskine ligeud så kan du lave de her puder. Når det er easypeasy kan du sætte pipingbånd og strygestof eller andre applikationer på.

lørdag den 12. maj 2012

Tyl Lampe - My Love!

ENDELIG...! Så blev jeg færdig med noget nær lignende mit livs kærlighed, en lampe til over spisebordet lavet i tyl!

Det har taget en halv krig, 10 meter tyl, et mega misbrug af limpistolen og flere pakker lim!
Det har taget sin tid at klippe cirkler ud og lime på, og man skal lige finde sin egen taktik men så kører det også!

tirsdag den 8. maj 2012

Oscars fødseldag er lige om hjørnet..

Og sådan en fest - 3 år skal fejres!!
Min lille dreng, han elsker mc queen og sådan en i kageform har min mands kusine så kreeret! Den er bare så fantastisk at jeg må dele den med jer :)

Udover det har vi lavet små fe lorte... ahem.. og pølsehorn! Så er der bare fest lige om lidt! Sagerne skal med i børnehaven, så jeg håber det bliver en sjov hyggestund.


søndag den 6. maj 2012

Stilhed...

Jeg er grundigt igang med skolen og hjemmet, derfor er tiden med det kreative så sparsom. Det er forfærdeligt!!

Nå men denne HER fantastiske blog Charmerende er lige præcis hvad den lover, nemlig charmerende og udover  det - inspirende, nyskabende og helt igennem misundelsesværdig. Kig derind og se hvad hun kreerer af skønne ting og bliv inspireret!

Jeg er godt igang med en kæmpe tyllampe inspireret af selvsamme blog, resultatet kommer straks jeg er færdig og i kan bare glæde jer.....!

Ha' en fantastisk uge derude... :)