søndag den 25. marts 2012

søndag den 18. marts 2012

Hjemmelavet Bounty af kondenseret mælk

Er du til bounty så skal du prøve de her, opskriften er fra denne helt fantastiske chokolade blog - Anne Au Chocolat

Det er alt for nemt og billigt og du bestemmer selv om det skal være små hapsere som mine eller 16 store.



Du skal brugeI
1 kondenseret mælk
270 g. Kokos - som man lige kan kværne eller stikke en stavblender i for at det bliver finere.
300g chokolade.

Bland mælk og kokos sammen, form dem og stil dem koldt i en time. Næste gang bruger jeg mindre kokos da jeg synes det lige er en tand for meget.

Tag derefter chokoladen og smelt den ene halvdel. Når det kun lige er smeltet smelter du langsomt den anden halvdel i det. Så får du en tyk chokolade, så du får et tykt lag på dine bounty.

Brug enten fingrene til at dyppe med, gaffel eller sådan en holder som jeg brugte til flødebollerne HER. Måske endda en spatel?

Men ja på køl med dem igen til chokoladen er stivnet og nyd så den eksakte smag af bounty!

Anne siger de kan holde sig ca. 2 uger på køl, men mon de holder så længe før de er væk... ? :)

Velbekomme :)

fredag den 16. marts 2012

Orange skørt med underkjole

Så blev der lavet endnu et lille skørt, vejledningen er til dig der har syet et for gennemsigtigt skørt og allerede har lavet en løbegang, ellers er det lettere at sy tyllet på stoffet istedet for det her bøvl:) Der er vejledning ned langs billederne :)

tirsdag den 13. marts 2012

Regnbue tylskørt

DIY til et fint skørt i alle regnbuens farver



Dette farverige skørt kræver mange meter tyl hvis du ikke har små bundter derhjemme, da man i stof og stil kun kan købe en meter af gangen. Du skal ikke bruge i nærheden af en meter til en str 50 cm. Jeg lavede stropperne i ca. 3-5 cm. bredde og klippede til omkring 5 knuder med 3 lag tyl i en knude. Men kig på dit barn eller modtageren, så er det lettere at bedømme hvor bredde stropperne skal være og hvor langt den skal gå ned på benene. Her er der i hvertfald til mange flere af slagsen :)

mandag den 12. marts 2012

Amerikansk Cheesecake - Skal afprøves..!

Den her cheesecake er et hit, den smager virkelig fantastisk og er så let at have med at gøre til forskel fra min anden favorit fra Karolines med husblas.

mandag den 5. marts 2012

Ny Give Away !

Jeg elsker at lave tylskørter og synes det var så synd for dem som ikke vandt sidst så nu kommer der endnu en give away :)
Der er frit valg på alle hylder når det kommer til skørterne - du skal blot skrive under her og opgive din mail hvis ikke du har en blog!

lørdag den 3. marts 2012

Flødeboller - Min Favorit!

Disse flødeboller synes jeg selv er de bedste jeg hidtil har smagt, de kan laves af ingredienser du har i køkkenet og folk tager vældigt godt imod dem. Jeg skriver en masse men det er altså bare tips for at du ikke behøver at prøve dig igennem de samme ting som mig :)

fredag den 2. marts 2012

Dulche de Leche - vanvittig lækker karamel

Ja så skulle vi da lige prøve at lave flydende karamel ud af kondenseret mælk, og sikke et resultat!! Det er vanvittig lækkert og er helt fantastisk til is. Italienerne bruger det til at smøre på brød i stedet for nutella, kun din fantasi sætter grænsen for hvad det kan bruges til af desserter og lækkerier :)